Inverse Wave Therapy sessies

In November heeft Sylvia van Zoeren een Seminar over de Inverse Wave Therapy gevolgd. Steve Rother heeft deze vorm doorgegeven aan 120 therapeuten, lichtwerkers en geinteresseerden in Elspeeth. De Inverse Wave Therapy combineert hypnotherapeutische interventies met vibraties. Alles trilt. Alles is energie. In zekere zin zijn emoties en gedachten ook trillingen. Deze kennis wordt gebruikt in de Inverse Wave Therapy.

De Inverse Wave Therapy gaat net een stapje verder dan een reguliere hypnotherapie sessie: buiten de trance en ontspanning waarmee wordt gewerkt, wordt gebruikt gemaakt van trillingen om het lichaam en de aura te bevrijden van een emotionele last, die ergens in het verleden is ontstaan. Die trillingen worden doorgegeven aan het lichaam door middel van stemvorken. Iedereen kent de werking van een stemvork, de trilling ervan helpt ons om de juiste toon te vinden…..

Het mooie van deze vorm is dat de verandering plaats kan vinden op alle niveau’s van het bewustzijn, dus ook op aura niveau. De aura reageert op de hogere trillingen van de vibratie die vrijkomt via de stemvorken en helpt ook op dit niveau te helen wat moet worden geheeld.

Je maakt gedurende 3 sessies, die elkaar kort opvolgen, een uitstapje naar je verleden (dat kan een vorig leven zijn overigens) en gaat op zoek naar de eerste ervaring waarin je je beperkende emoties en gedachten hebt opgebouwd in jezelf. Je lichaam wordt ingesteld door vibraties om het los te laten, evenals je aura. En je gaat het geschenk vinden dat ook verborgen zit in deze ervaring, zodat de negatieve trilling kan worden geneutraliseerd door de positieve trilling van het geschenk dat er is. Een deel van de sessies vindt plaats op de behandeltafel. Je gaat je diep ontspannen en jezelf instellen op het loslaten van iets dat je wellicht al lang dwars zit.

Inverse Wave Therapy is een liefdevolle vorm van therapie. En dat is logisch als hij van Steve Rother komt, want hij werkt met de hartsenergie. Alles wat hij de wereld inbrengt heeft te maken met deze hartsenergie. De hartsenergie gaat namelijk de komende tijd de wereld helpen de omslag te maken waarvan we allemaal dromen. Door velen zal de hemel op aarde worden ervaren. En bedenk hierbij dat de Hemel op aarde zich al in jou bevindt. Je hoeft alleen maar de weg er naar toe vrij te maken en je hart te leren openen!

Je betaalt de gewone sessieprijs (40€ per uur) voor Inverse Wave Therapy. Meestal komt het op 3 sessies van anderhalve uur uit.
Bel voor informatie of een afspraak of mail naar De Praktijk!

Kijk ook eens op www.lightworker.com voor informatie over Steve Rother en zijn activiteiten.
Steve Rother woont in Las Vegas. Sinds 1996 channelt hij met de Groep, een groep entiteiten die hem helpt een grote spirituele familie bijeen te brengen in de wereld. Steve reist de hele wereld rond en brengt zijn kennis en inzichten over een nieuwe wereld (die steeds meer mogelijk wordt) over in seminars en dagsessies. Als aannemer heeft hij eens de opleiding klinische hypnotherapie gevolgd.
De groep geeft momenteel veel informatie vrij die te maken heeft met het helpen van mensen. De wereld staat op een turning point, en deze informatie helpt ons in onze kracht te komen.