De Praktijk voor Wijze Ouders

   

 

   

 

 

  In De Praktijk kun je terecht voor twee dingen:

Individuele sessies

Trainingen

 

  Specialismen in De Praktijk: hypnotherapie, en training, advies en ondersteuning op het gebied van hoog sensitiviteit.

  Vooral kinderen zijn van harte welkom in De Praktijk. Door middel van spel, verhalen en speelse lichaams- en ontspanningsoefeningen komen zij meer in hun kracht te staan.

  Voor kinderen worden regelmatig de HS Kids club bijeenkomsten georganiseerd. Deze bijeenkomsten kunnen kinderen ook individueel volgen. Zie verder op deze website.

   Als directeur van De Praktijk voor Wijze Ouders heeft Sylvia het initiatief genomen voor een opleidingsinstituut voor ouders en andere opvoeders. Ze geeft basistrainingen aan consulenten van stichting Wijze Moeders (zie www.wijzemoeders.nu)

   Op haar initiatief organiseren ook andere consulenten de Wijze Oudercursus, de HS kids club bijeenkomsten of ondersteunen zij ouders van hoog sensitieve kinderen volgens een helder en betaalbaar concept.

  De Praktijk is aangesloten bij twee beroepsverenigingen en houdt zich aan de afspraken die binnen deze beroepsverenigingen zijn gemaakt:

  NBVH (Nederlandse vereniging voor hypnotherapeuten), registratienummer: 99130 zie www.hypnotherapie.nl. En RING, registratienummer 01.1.216.11907: zie www.ringregister.nl.

  Je vindt De Praktijk in Alkmaar, aan de Kanaaldijk 88 te Koedijk. Ook worden regelmatig trainingen voor HSPs georganiseerd in Alkmaar, Amersfoort en Amsterdam. (zie www.energyswitch.nl)

  Als je een afspraak maakt voor individuele sessies vindt eerst een intakegesprek plaats om af te spreken wat het doel van je komst zal zijn.

  Meestal maken we tussen de 6 en 10 afspraken en hebben die afspraken plaats in een tijdsbestek van een half jaar. Je kunt het best mailen als je een afspraak wilt maken of als je meer informatie wilt.

  Maar bellen mag ook: 072-5647353 of mail naar:
  Voor volwassenen geldt dat er een wachttijd wordt gehanteerd van ongeveer 3 maanden.

 

                De Praktijk - Sylvia van Zoeren, Kanaaldijk 88, Koedijk, telefoon: 072-5647353 mail: [email protected]