Home

Op deze website vind je informatie over De Praktijk, waar diverse methodes als hypnotherapie, coaching en reiki worden gebruikt, en waar individuele sessies mogelijk zijn, en workshops en cursussen kunnen worden gevolgd in kleine groepen.

Sylvia van Zoeren, hypnotherapeute en Reikimaster biedt ondersteuning, zowel individueel als in kleine groepen. Ook kinderen van harte welkom in De Praktijk.
Ze volgde de drie-jarige post HBO-opleiding hypnotherapie en NLP bij het CCO te Alkmaar. Als Psychiatrisch verpleegkundige heeft ze jarenlange ervaring opgedaan in de intramurale zorg. Als Reiki master is ze lid van de Reiki Alliance. Ze is tevens lid van diverse beroepsverenigingen.

Ze voert zelfstandig een praktijk. Haar missie is anderen te helpen weer plezier te ervaren in hun leven en hun kracht opnieuw te leren ervaren. Dat kan door assertiever te worden, maar ook door intuitieve ontwikkeling, bewustwording, problemen te herkennen en te transformeren en je te leren ontspannen en emoties te leren aanvaarden.

De Praktijk is aangesloten bij twee beroepsverenigingen en houdt zich aan de afspraken die binnen deze beroepsverenigingen zijn gemaakt. NBVH (Nederlandse vereniging voor hypnotherapeuten), registratienummer: 99130 zie www.hypnotherapie.nl
En RING, registratienummer 01.1.216.11907: zie www.ringregister.nl

De kosten van individuele sessies worden door een aantal verzekeraars vergoed. Kijk op www.hypnotherapie.nl. De kosten zijn per sessie 55 euro. Een Reikibehandeling kost 35 euro. Meestal duurt een sessie anderhalve uur.

Je kunt leren denken en voelen wat jij wilt!

Home
Welkom
Hypnotherapie
Reiki
NLP
RET
Kinderen
Hyperventilatie
Hooggevoeligheid
Depressiviteit
Cursussen en Workshops
Tips en Tools
Column
Agenda
Contact