Geniet van je leven!

Doe de ‘Energy Switch’

De ‘Energy Switch’ is een makkelijke methode om dagelijks je aura en stemming te zuiveren. Ben je je energie kwijtgeraakt en je goede bui? Het kost je met de ‘Energy Switch’ weinig tijd om jezelf weer ontspannen en fit te voelen.

De energie die je in je contacten met anderen of in een bepaalde situatie verloor, krijg je terug doordat je je leert begrenzen en energie leert terug te nemen. Energieverlies in je aura wordt weer aangevuld en de onrust die je ervaart, verdwijnt als je de ‘Energy Switch’ toepast. Je leert de altijd beschikbare energie te gebruiken om jezelf stabiel en rustig te voelen.

Het boek legt uit hoe de ‘Energy Switch’ je helpt te ontspannen, je beter te kunnen concentreren en je onafhankelijk, fit en helder te voelen. Het leert je om echt deel te kunnen uitmaken van de wereld zonder dat je bang hoeft te zijn om overspoeld te raken door diezelfde wereld. Je laat je niet zo meeslepen in de sfeer en de energie van je omgeving. Je kunt daardoor blijvend liefde ervaren voor de wereld om je heen.

De oefeningen op de cd zijn makkelijk te doen. De belangrijkste oefening de ‘Energy Switch’ maakt dat je binnen een kwartier je rust, kracht en zelfvertrouwen opnieuw kunt ervaren. Wie regelmatig de Energy Switch doet, heeft grote kans dat zij of hij stabiel blijft, energieker is, vrolijker is en een beter inzicht krijgt in eigen geest en lichaam. Omdat je minder vervloeit met de omgeving, kun je de wereld waarin je leeft steeds bewuster gaan waarnemen. Hierdoor wordt het eenvoudiger om keuzes te maken die bij je passen.

De ‘Energy Switch’ is ontwikkeld door Sylvia van Zoeren, hypnotherapeute, reiki-teacher, specialiste op het gebied van hooggevoeligheid bij volwassenen en kinderen. In De Praktijk in Alkmaar werkt zij al jaren met deze doelgerichte methode, die de stemming en het inzicht van cliënten positief weet te beïnvloeden.

Het boek kost €19,95 en bevat een plezierige cd met een speelduur van bijna een uur. Er staan vier oefeningen op die je helpen om met je aandacht in het hier en nu te kunnen zijn en je ontspannen te kunnen voelen.

Verzending binnen Nederland kost €1,95.

Betaling is mogelijk via een eenmalige machtiging. Je ontvangt dan het boek binnen 3-5 werkdagen. Bestel het boekje met machtiging.

In België kan het boek worden besteld via: www.symbolicbooks.be

Zonder eenmalige machtiging kun je het boek ontvangen na binnenkomst van je betaling. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Ook verkrijgbaar in diverse boekhandels.
Klik hier voor een overzicht.

Energy Switch
Workshops
VOF de liefde
Meer lezen