Energy Switch
Workshops
VOF de liefde

Workshops

‘Energy Switch’

Leer de ‘Energy Switch’ te gebruiken in je leven!

In plezierige en actieve workshops vertelt Sylvia van Zoeren hoe je de methode kunt toepassen.

Je leert om dagelijks je aura en stemming te zuiveren.

Ook krijg je uitleg hoe de ‘Energy Switch’ je helpt te ontspannen, je beter te kunnen concentreren en je onafhankelijk, fit en helder te voelen. Aandachtig aanwezig zijn, beter luisteren, goed bij jezelf blijven lukt beter met de ‘Energy Switch’.

De oefeningen zijn makkelijk te doen en winnen aan kracht als je ze samen kunt leren beoefenen. Het maakt dat je snel en eenvoudig leert de stappen uit te voeren.

Wie regelmatig de oefeningen en regels, behorende bij de ‘Energy Switch’ toepast, heeft grote kans dat zij of hij stabiel blijft, energieker is, vrolijker is en een beter inzicht krijgt in eigen geest en lichaam.

De ‘Energy Switch’ is ontwikkeld door Sylvia van Zoeren. Ze heeft haar kennis over energie en onze onbewuste waarneming in deze methode samengebracht, en gemerkt dat velen de oefeningen graag toepassen wegens het rustgevende effect ervan. Ze is sinds een aantal jaren trainer en heeft al talloze gevoelige mensen een hart onder de riem kunnen steken.

De workshop kost €85, start om 11.00, eindigt om 16.00 uur en wordt op verschillende plaatsen in het land georganiseerd.

In Alkmaar: zaterdag 31 januari
In Amsterdam: zaterdag 28 februari
In Baarn: zaterdag 14 maart  

Meer informatie over het werk van Sylvia van Zoeren vind je op
de website van de praktijk

Schrijf je hier in voor de workshop.