Workshops voor HSP's

In De Praktijk Koedijk worden op zaterdagen regelmatig workshops gegeven voor HSP's (hooggevoelige personen).
In deze workshops leer je hoe je van je hooggevoeligheid een kwaliteit kunt maken.

De workshop In je kracht staan, staat in het teken van krijgerschap. Je leert je assertief te presenteren en in je kracht te gaan staan. Bovendien leer je enkele principes om helder en duidelijk te kunnen communiceren en welke rol je lichaamstaal speelt in je communicatie met anderen. Hierdoor en door diverse oefeningen leer je jezelf de houding van een krijger aan te meten. Je zult daardoor in je dagelijkse leven merken dat je je prettiger kunt gaan voelen en overprikkeling meer en meer kunt tegengaan. Door te verankeren wat je leert in deze workshop zal het herstellen van overprikkeling ook eenvoudiger worden. Er wordt o.a. gewerkt uit de modellen Rationeel Emotieve Training en volgens een NLP-model. Ook leer je een belangrijke techniek om je aura te zuiveren.

In de workshop Energie en communicatie leer je wat hooggevoeligheid op lichaamsniveau inhoudt en je leert je energie te versterken. Bovendien leer je je aura kennen en hoe je op energetisch niveau voortdurend communiceert, met alles en iedereen om je heen.
Via ademtechnieken, een geleide meditatie en energie- en lichaamswerk krijg je een aantal technieken aangereikt om je aura te versterken en te beschermen. Je zult daardoor merken dat je je prettiger kunt gaan voelen en overprikkeling meer en meer kunt tegengaan. Herstellen van overprikkeling wordt ook eenvoudiger. Er wordt o.a. gewerkt uit de boeken van Delnooze en Judy Hall over energetische bescherming. Ook leer je een belangrijke techniek om je aura te zuiveren.

Kijk op de agenda voor het actuele aanbod.

Terug