Cursus Chakrapsychologie

Ben je voetreflextherapeute? Geef je adviezen als psychosociaal werker? Heb je je verdiept in veranderingstechnieken en help je anderen hierbij?
Ben je een praktijk begonnen en wil je meer kennis?
Ben je jezelf spiritueel aan het ontwikkelen om meer kennis te krijgen over je innerlijke drijfveren en zo je zelfbewustzijn te vergroten?

Voor behandelaren, beginnend therapeuten en geinteresseerden in chakrawerk als leidraad in onze persoonlijke ontwikkeling is de cursus chakrapsychologie in zeven delen bedoeld.

In deze cursus is het de bedoeling dat je de ontwikkeling van de chakra's leert kennen en deze kennis kunt toepassen in je contacten met clienten. Maar ook voor degenen die de chakra's reeds kennen en meer verdieping in hun zelfbewustzijn wensen is deze cursus een must!

We werken per dagdeel een chakra door. Je gaat je eigen ontwikkeling na per chakra. Je leert diverse methodes waarmee je chakr's kunt healen. Je leert herkennen of een chakra goed ontwikkeld is of ondersteuning nodig heeft.

Je leert vast te stellen wat je op chakraniveau aan je clienten kunt aanbieden om zich gezonder te voelen en meer bewustzijn te krijgen over zichzelf. Ook zul je kennis verkrijgen over de Kundalini-energie, onze innerlijke energie die ons in beweging brengt en de ontwikkeling van ons zelfbewustzijn nodig heeft om goed te kunnen stromen om zo onze heelwording te bewerkstelligen.

De nadruk in deze cursus ligt echter vooral bij de psychologie.
Je zult meer uit sessies kunnen halen en jezelf nog beter leren kennen!

Kijk op de agenda of bel ons voor de data!

Terug