Cursussen en workshops in De Praktijk.

Voor Reikicursisten worden Reikiverdiepingsworkshops georganiseerd. Maar ook als je geen Reikicursus hebt gevolgd kun je aan deze workshops meedoen. Bewust zijn, persoonlijke ontwikkeling en dichter bij je bron komen zijn steeds een uitgangspunt in deze workshops.

Onderwerpen zijn:
Karma en reincarnatie,
droomwerk,
synchroniciteiten,
meditatie en mantra's,
assertiviteit,
NLP en RET.

Ook wordt regelmatig een workshop De helende reis van Brandon Bays georganiseerd voor hen die het boek hebben gelezen en de theorie in praktijk willen brengen.
Kijk in de agenda voor de data. De workshops worden meestal herhaald. Heb je belangstelling neem dan kontakt op. De kosten van deze workshops zijn altijd 25 euro per avond of dagdeel. Reikicursisten ontvangen 20% korting.

Voor de Reikicursisten worden ook Reiki uitwisselavonden gegeven, zodat je Reiki kunt ontvangen en geven. Voor deze avonden is het noodzakelijk je op te geven, zodat we weten hoeveel tafels we nodig hebben. De kosten van deze bijeenkomsten zijn 7 euro.

Elke maand wordt een Reiki I cursus gegeven. Je kunt eerst komen kennismaken, zie de data in de agenda. Als er voldoende cursisten zijn wordt een afspraak gemaakt met elkaar. Zie de streefdata in de agenda. De kosten van de Reikicursussen zijn 150 euro voor Reiki I. Als je deze cursus volgt ontvang je een certificaat van de Reiki Alliantie. Klik voor meer informatie op Reiki.

Reiki II volg je individueel. Voor de kosten en inhoud neem je kontakt op en in een individueel gesprek worden afspraken gemaakt.

Elke maand wordt gelegenheid gegeven kennis te komen maken en informatie te krijgen over Reiki. Zie de agenda. Voor bijzonderheden over de training Hooggevoeligheid, maak er je extra van! kijk je op de pagina over hooggevoeligheid. Deze training wordt ook regelmatig gegeven en start als de groep vol is.

 

Terug