Body en Mind weekend!
De Praktijk organiseert in samenwerking met Innerchoice in Bergen NH regelmatig een heerlijke weekend workshop waarin body en mind elkaar ontmoeten. Denken met je hart, is de ondertitel.
Bergen is een heerlijke plaats, aantrekkelijk voor kunstminnaars en natuurmensen, duinen en strand zijn dichtbij en er zijn volop galeries en heerlijk terrassen te bezoeken.

Tijdens dit weekend verblijf je op Landgoed De Haaf; je overnacht er vrijdag en zaterdag, schuift aan bij een heerlijke lunch en diner en neemt deel aan een training die ons hart en ons denken met elkaar in verbinding brengt. Ook highly sensitive persons kunnen meedoen, want er is veel kennis over hooggevoeligheid. Naast de trainingsdagdelen is er volop tijd om de omgeving te verkennen!

In de training krijg je technieken aangereikt om je sensitieve kant met je rationele kant in evenwicht te brengen. NLP, energie- en lichaamswerk, werken met je overtuigingen en zonder schuldgevoel leren in je kracht te gaan staan en je plek op te eisen.

De Praktijk is gespecialiseerd in hooggevoeligheid en energiewerk. Innerchoice in het werken met NLP en coachingstrajecten. Er worden regelmatig trainingen gegeven om van o.a. hooggevoeligheid je kwaliteit te maken. Ook workshops van een dag worden georganiseerd.

Kernbegrippen in deze weekendworkshop: gevoeligheid, durven voelen, gezamelijkheid, herkenning, individualiteit, assertiviteit, dichter bij jezelf komen, kennis vergaren, oefenen en plezier hebben!

De Haaf is een heerlijke plek om te zijn. (www.haaf.nl <http://www.haaf.nl>) Bergen is vanouds een kunstenaarsdorp, waar genoeg te doen is. Er is een scala aan leuke galeries en winkels aanwezig.
Trainers zijn Tineke Ackerman en Sylvia van Zoeren. De kosten zijn 295 € all in.

Kijk op de agenda voor de data! En vraag de brochure aan! Je kunt bellen of e-mailen!


Terug